Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Μικρότερα περιθώρια σε όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 16

*
Πριν λίγο καιρό έκαναν την εμφάνισή τους 3D renders που υποτίθεται ότι παρουσίαζαν τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max, οι οποίες ενίσχυαν τις υποψίες ότι η Apple θα αυξήσει τα μεγέθη των οθονών σε 6,27” και 6,85” από 6,1” και 6,7” αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα θα είναι, εφόσον ίσχύει κάτι τέτοιο, συσκευές μεγαλύτερου μεγέθους, μάλλον όμως όχι τόσο όσο φαντάζονται ορισμένοι. Δημοσίευμα της κορεατικής ιστοσελίδας Sisa Journal-E, επικαλείται insiders οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η Apple έχει αναπτύξει μια “Border Reduction Structure” (BRS), η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα μικρότερα περιθώρια. Λέγεται ότι το iPhone 16 Pro και το 16 Pro Max θα έχουν διαστάσεις 149,6 x 71,45 x 8,25mm και 163 x 77,58 x 8,25mm, αντίστοιχα, δηλαδή 3mm μεγαλύτερα σε μήκος και 1mm σε πλάτος, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μοντέλα της σειράς 15. Τέλος υποστηρίζεται ότι και τα δυο βασικά μοντέλα iPhone 16 θα ενσωματώνουν το BRS.

Speculative renders: iPhone 16 Pro and iPhone 16 Pro Max 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*