Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σφραγισμένο πρώτης γενιάς iPhone πουλήθηκε για πάνω από $60.000 σε δημοπρασία

*
Η τιμή των iPhones δεν πέφτει γρήγορα και μια ακόμα απόδειξη είναι μια σφραγισμένη συσκευή του 2007, που πουλήθηκε έναντι $63.356 σε δημοπρασία.

Πρόκειται για ένα Apple iPhone με 8GB, που τον Ιούνιο του 2007 κόστιζε $599. Η δημοπρασία άρχισε στις 2 Φεβρουαρίου, με τιμή εκκίνησης τα $2.500 και μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεπέρασε τις $60.000.




Όσο για την ιστορία της συσκευής. Ιδιοκτήτριά του είναι η Karen Green και το έλαβε ως δώρο από φίλους πριν από 15 χρόνια. Όμως ήταν πελάτισσα της Verizon και το τηλέφωνο λειτουργούσε μόνο με δίκτυα της AT&T. Οπότε το έβαλε στο ράφι και το ξέχασε. Το 2019 εκτιμήθηκε ότι η αξία του ήταν $5.000. Τώρα, πουλήθκε στη δημοπρασία και η Karen Green λέει πως θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*