Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματάει η πώληση Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 στις ΗΠΑ λόγω διαμάχης

*
Η Apple ανακοίνωσε πως θα σταματήσει σύντομα την πώληση Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 στις ΗΠΑ λόγω απαγόρευσης από το ITC. Η Διεθνής Επιτροπή Εμπορίου πήρε την σχετική απόφαση μετά από μια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην Apple και την εταιρεία Masimo για τον αισθητήρα μέτρησης οξυγόνου στο αίμα που χρησιμοποιούν οι συσκευές της εταιρείας του Κουπερτίνο.

Οι πωλήσεις των δύο ρολογιών από τo site της Apple θα σταματήσουν μέσα στη βδομάδα, ενώ από τα καταστήματα θα διακοπεί η πώλησή τους από την Κυριακή που μας έρχεται. Η Apple ζήτησε επανεξέταση του θέματος και εξετάζει την προσφυγή της στο Εφετείο, αλλά και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Masimo. Ακόμη, στο τραπέζι έχει πέσει μια σχετική ενημέρωση λογισμικού που θα λύνει προσωρινά το θέμα με έως και τη διακοπή μετρήσεων οξυγόνου στο αίμα.


Η Masimo έχει κυκλοφορήσει το δικό της smartwatch που η Apple θεωρεί πως είναι απομίμηση της δικής της πρότασης και έχει καταθέσει τις δικές της αγωγές για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από τον περσινό Οκτώβριο. Η μάχη των δύο εταιρειών φαίνεται πως θα συνεχιστεί για καιρό ακόμη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*