Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 14

*
Η επόμενη παρουσίαση προϊόντων της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση που στάλθηκε προς τους δημοσιογράφους. Η εταιρεία αναμένεται να αποακλύψει τις νέες σειρές iPhones και Apple Watches.

Η πρόσκληση έχει το tagline "Far out" και αφορά ένα in-person event που θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theater του Cupertino campus της Apple. Θα είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα της εταιρείας από την έναρξη της πανδημίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το event ζωντανά μέσω streaming.


Η μεγαλύτερη ατραξιόν θα είναι η σειρά iPhone 14. Φημολογείται ότι θα απαρτίζεται από τέσσερα μοντέλα, ένα με οθόνη 6,1'', ένα με οθόνη 6,7'' (ίσως Plus ή Max), ένα μοντέλο 6,1'' iPhone 14 Pro και ένα 6,7'' iPhone 14 Pro Max.

Apple’s logo outlined in glowing lights on a black background, with details about the upcoming Apple event. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*