Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συσκευές της LG θα τροποποιούν τη λειτουργία τους αναλόγως αν ο χρήστης κοιμάται ή όχι

*
Η LG και η κορεατική startup Asleep, ετοιμάζουν έξυπνες συσκευές που θα εντοπίζουν αν ένας χρήστης κοιμάται και θα τροποποιούν ανάλογα τη λειτουργία τους.

Η τεχνολογία AI της Asleep θα παρακολουθεί τα τέσσερα στάδια του ύπνου, με βάση τους ήχους τη αναπνοής, χρησιμοποιώντας συσκευές που έχουν μικρόφωνα, όπως smart TVs και smartphones. Η LG σκοπεύει να ενσωματώσει την τεχνολογία αυτή στις τηλεοράσεις της και σε άλλες κατηγορίες συσκευών που παράγει. Έτσι, θα είναι δυνατή η ενεργοποίηση/ απενεργοποίησή τους αλλά και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους, με βάση αν ο χρήστης κοιμάται ή όχι. Για παράδειγμα, ένα air condition θα μπορεί αυτόματα να βελτιστοποιεί τη θερμοκρασία ενός δωματίου, ανάλογα με το στάδιο ύπνου που βρίσκεται ένας χρήστης.


Κατά τη διάρκεια της CES 2023, η Asleep θα παρουσιάσει το Sleeptrack API, την τεχνολογία που παρακολουθεί τον ύπνο και μεταφέρει τις πληροφορίες σε συσκευές άλλων εταιρειών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*