Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Boring Phone είναι ένα τηλέφωνο φόρος τιμής στις αρχές της χιλιετίας

*
Αν θέλετε μια διαφορετική τηλεφωνική συσκευή, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Boring Phone που δημιούργησαν η Heineken και η Bodega. Τη συσκευή κατασκευαζει η HMD και η σειρά απότελείται από 5.000 τεμάχια που προορίζονται για διαγωνισμούς. Το Boring Phone είναι όσο το δυνατό πιο απλό, χωρίς third-party apps ή πρόσβαση στο Internet.

Το Boring Phone βασίζεται στο Nokia 2660 Flip και το διαφανές υλικό του επιτρέπει να έχετε άμεση οπτική επαφή με το εσωτερικό του. Η κύρια οθόνη του είναι μια 2,8” QVGA (240 x 320px) και επιπλέον υπάρχει εξωτερική μεγέθους 1,77". Στο πίσω μέρος του θα βρείτε μια camera ανάλυσης 0,3MP με LED flash και ό,τι έχει σχέση με software καλύπτεται από το Mocor RTOS. Το κλασσικό φιδάκι επιστρέφει, σε συνδυασμό με ραδιόφωνο FM και υποδοχή για σύνδεση ακουστικών ή ηχείων.


Υποστηρίζει δίκτυα 4G και διαθέτει δύο υποδοχές για SIM. Ο αποθηκευτικός του χώρος έχει μέγεθος 128MB και επεκετείνεται μέσω κάρτας microSD. Η αποσπώμενη μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1.450mAh και παρέχει αυτονομία για 6 ώρες ομιλίας.

Boring Phone is an HMD-made anti-smartphone 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*