Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 1+ chipset ίσως κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

*
Πολύ πιθανό το Snapdragon 8 Gen 1+ chipset να γίνει διαθέσιμο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που έχει γνώσεις σχετικά με την αλυσίδα προμηθειών, το νέο μοντέλο του flagship chip θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο το αργότερο. Οι πρώτες συσκευές με Snapdragon 8 Gen 1+ θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιες εταιρείες θα το υιοθετήσουν στα από τα αρχικά του βήματα. Μία από αυτές ίσως είναι το OnePlus 10 Ultra, που όμως δεν αποκλείεται να έρθει με το Dimensity 9000 ή το Snapdragon 8 Gen 1, όπως το OnePlus 10 Pro.

To Snapdragon 8 Gen 1+ θα βασίζεται στο 4nm process της TSMC και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρόμοιων δυνατοτήτων με το Snapdragon 8 Gen 1, αλλά θα προσφέρει υψηλοτερες ταχύτητες.


Φήμες θέλουν την Qualcomm να αποκαλύπτει το Snapdragon 8 Gen 1+ μέσα στον Μάιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*