Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sony Xperia 5 IV θα παρουσιαστεί την 1η Σεπτεμβρίου

Πρόσφατα, πέρασε από το FCC λαμβάνοντας πιστοποίηση ένα smartphone της Sony. Από εκεί μάθαμε ότι θα έχει 155,74mm ύψος και 67,1mm πλάτος, διαστάσεις που μαρτυρούν ότι θα είναι μικρή συσκευή. Οπότε μιλάμε για την επερχόμενη compact ναυαρχίδα της Sony, το Xperia 5 IV. Κάτι άλλο που επιβεβαιώθηκε μέσα από το FCC και δε το έχουμε ξαναδεί σε μοντέλο της σειράς Xperia 5, είναι η ασύρματη φόρτιση. Επίσης, προηγούμενες φήμες ανέφεραν πως θα εξοπλίζεται με το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC της Qualcomm. Στο κομμάτι των καμερών, αναμένεται να χρησιμοποιεί το ίδιο setup με το 5 III, δηλαδή τρεις των 12MP και όλες της Sony , τον IMX557 ως βασικό, τον IMX363 ως ultrawide και τον IMX663 ως τηλεφακό.

Σήμερα η Sony ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, ένα βίντεο ανακοίνωσης της παρουσίασης ενός νέου Xperia τη 1η Σεπτεμβρίου. Στο βίντεο βλέπουμε τη τραγουδίστρια Cat Burns η οποία χρησιμοποίησε το νέο Xperia για να καταγράψει και ηχογραφήσει το τελευταίο της video clip και τραγούδι, χωρίς βέβαια να αναφέρει ποιο Sony είναι αυτό, όμως παρακάτω παίζει η φράση “Go compact”, άρα σίγουρα αναφέρεται στο 5 IV.

Το Sony Xperia 5 IV θα παρουσιαστεί την 1η Σεπτεμβρίου σε event της Sony που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το YouTube κανάλι της Sony Xperia στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*