Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα πολυτελή smartwatches παρουσίασε η TAG Heuer

*
Η TAG Heuer πρόσθεσε τρία νέα μοντέλα στη σειρά smartwatches Connected Calibre E4. Όπως είναι προφανές, κανένα τους δεν προορίζεται για το μέσο πορτοφόλι και το πιο "οικονομικό", με διάμετρο 42mm στοιχίζει $2.350. Το εν λόγω μοντέλο είναι πιο μικρό από το original, όμως είναι εφοδιασμένο με οθόνη 1,28'', σχεδόν δίχως πλαίσιο και προστατεύεται από θόλο που είναι κατασκευασμένος από ζαφείρι. Η οθόνη του είναι OLED με ανάλυση 416x416p. O σκελετός του είναι κατασκευασμένος από τιτάνιο ποιότητας 2 με μαύρη επίστρωση και είναι το ελαφρύτερο smartwatch της εταιρείας.



Η με επίσης 42mm διάμετρο Golf Edition έχει τον ίδιο σκελετό, όμως είναι πιο ακριβό, με τιμή $2.500, καθώς συνοδεύεται από τρεις μπάλες γκολφ με την επωνυμία TAG Heuer και δύο ζεύγη από λουράκια. Ένα από μαύρο δέρμα με πράσινες ραφές και ένα λευκό λουράκι από καουτσούκ. Επιπλέον, το ρολόι «υποστηρίζει» 40.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας την αυτόματη παρακολούθηση. Το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί το σκορ σας, το μπαστούνι του γκολφ που χρησιμοποιείτε καθώς και την τοποθεσία σας στο γήπεδο.

Το Caliber E4 Sports Edition είναι το πιο ακριβό της τριάδας και κοστίζει $2.600. Είναι όμως μεγαλύτερο, με διάμετρο 45mm, έχει κεραμικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη OLED που έχει μέγεθος 1,39'' και ανάλυση 454 x 454 px.

TAG Heuer announces three new Connected Calibre E4 smartwatch models

Από πλευράς λογισμικού, η Sport Edition προσφέρει τη δυνατότητα Trail & Hiking, αξιοποιώντας το βαρόμετρο του ρολογιού και αξιολογώντας τις επιδόσεις των χρηστών.

Η TAG Heuer θα διαθέσει και τα τρία μοντέλα αργότερα αυτό το μήνα και υπόσχεται να τα ενημερώσει με το Wear OS 3, μόλις η Google αρχίσει να χρησιμοποιεί το νέο λειτουργικό.

TAG Heuer announces three new Connected Calibre E4 smartwatch models 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*