Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WatchOS: Επερχόμενο update θα λύσει το πρόβλημα με την μπαταρία πολλών μοντέλων Apple Watch

*
Μετά το λανσάρισμα του watchOS 10.1, πολλοί κάτοχοι Apple Watch παρατήρησαν πως η μπαταρία της συσκευής τους τελείωνε πολύ γρηγορότερα από το συνηθισμένο. Η Apple γνωστοποίησε το πρόβλημα, υποσχόμενη πως σύντομα θα προσφέρει τη λύση με τη διάθεση ενός σχετικού update.

Το εν λόγω πρόβλημα επηρεάζει πολλά μοντέλα Apple Watch, όπως το Watch SE, τα μοντέλα της σειράς Watch Series 5 και το Watch Ultra 2. Πολλοί χρήστες του Reddit εξέφρασαν την αγανάκτηση τους, με ορισμένους από αυτούς να αναφέρουν πως η μπαταρία του Apple Watch τους έπεσε από το 100% στο 50% σε λιγότερο από 60 λεπτά χρήσης.


Η Apple δήλωσε πως το update που θα διορθώνει το πρόβλημα θα κυκλοφορήσει σύντομα και, δεδομένου του μεγέθους του, θα λέγαμε πως πρόκειται για την πιο άμεση προτεραιότητά της αυτήν τη στιγμή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*