Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται Ευρώπη το Samsung Galaxy J5

Το Samsung Galaxy J5 είναι από εκείνες τις συσκευές που εμφανίζονται στην ασιατική αγορά χωρίς να ξέρουμε αν θα το δούμε ποτέ στα μέρη μας. Ήρθε η ώρα αυτή βέβαια για το Samsung Galaxy J6 που, έτσι απλά, άρχισε να εμφανίζεται σε γερμανικά καταστήματα, άρα μπορούμε να ελπίζουμε κι εμείς (όταν βγει άκρη με τις εισαγωγές τέτοιων προϊόντων). Πρόκειται για τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5" και ανάλυση 1280 x 720. "Φορά" τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 στο 1,2GHz μαζί με Adreno 360 GPU και 1,5GB RAM.



Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος είναι 8GB με μόλις τα 4,3GB να είναι διαθέσιμα στο χρήστη, αλλά υπάρχει θύρα microSD για επέκταση. Χρησιμοποιεί βέβαια Android 5.0 Lillipop, αλλά η ιδιαίτερότητά του είναι άλλη: έχει και εμπρόσθιο LED flash για να διευκολύνει στο τράβηγμα των selfies. Για την ώρα πάντως δεν ξέρουμε με τι τιμή θα το δούμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*