Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύντομα στην Ευρώπη το Honor 50 με Google Mobile Services

*
Φαίνεται πως η Honor θα κάνει δυναμική επιστροφή στην αγορά της Ευρώπης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το Honor 50 θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας και μάλιστα με Google Mobile Services. Η επίσημη ενσωμάτωση των GMS στα τηλέφωνα της Honor είναι γεγονός και γνωστό εδώ και καιρό, απλά περιμέναμε να δούμε μια νέα ναυαρχίδα για να απολαύσουμε τις συσκευές της όπως πριν το ban της Κυβέρνησης Τραμπ. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε εκδόσεις με 6GB/128GB και 8GB/256GB και σε τέσσερα χρώματα. Προς το παρόν δεν είναι επίσημο το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά εικάζεται πως στις 26 Οκτωβρίου θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις σε ένα event που έχει προγραμματιστεί για το Βερολίνο. Η κυκλοφορία των νέων τηλεφώνων αναμένεται την επόμενη ακριβώς ημέρα για όλες τις εκδόσεις. Η σειρά «φοράει» το Android 11 (με custom UI) και θα έχει πλήρη πρόσβαση σε Google Play Store και Google Play Services. Η οθόνη των συσκευών είναι 120Hz OLED με διαγώνιο 6.57 ιντσών, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τα: Snapdragon 778G, 108MP και 8MP κάμερες το πίσω μέρος, 32MP κάμερα στο μπροστινό μέρος, μπαταρία 4.300mAh και 66W ενσύρματη φόρτιση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*