Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το HTC One M9+

Η HTC αποκάλυψε το HTC One M9+, το οποίο έρχεται με μεταλλικό πλαίσιο και σημαντικές βελτιώσεις, όπως οθόνη 5.2 ιντσών 2Κ και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, πολλαπλών κατευθύνσεων, ενώ ενσωματώνει τεχνολογία HTC BoomSound (με ήχο Dolby Audio surround) και αναβαθμισμένη Duo Camera 20 MP. Επιπλέον, ενσωματώνει 3GB μνήμη RAM, εσωτερική μνήμη 32GB (με δυνατότητα επέκτασης έως και 128 GB), οκταπύρηνο Mediatek helio X10 @2.2GHz και μπαταρία 2840 mAh. Όσον αφορά στο software, η συσκευή "φοράει" Android 5.0 (Lollipop), ενώ η λειτουργία HTC Sense 7 αναλύει και προσαρμόζει τις αγαπημένες φωτογραφίες, τροποποιώντας την εμφάνιση και αίσθηση των εφαρμογών, τη χρωματική σύνθεση και το φόντο. Επιπλέον, μέσω της προσαρμόσιμης αρχικής οθόνης, παρέχεται άμεση πρόσβαση στις πιο χρήσιμες εφαρμογές ανάλογα με την τοποθεσία. Ακόμα, η νέα πρόταση της HTC περιλαμβάνει αισθητήρα υπολογισμού βάθους και δυνατότητα UFocus, όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το σημείο εστίασης.



Το Dimension Plus αξιοποιεί το φαινόμενο της προοπτικής, κάτι που σημαίνει ότι είναι δυνατή η προβολή φωτογραφιών από διαφορετικές οπτικές γωνίες με μια απλή κλίση της οθόνης. Αναβαθμισμένη είναι και η μπροστινή selfie κάμερα HTC UltraPixel με δυναμική αυτόματη έκθεση. Ο φακός του HTC One M9+ διαθέτει κάλυμμα με επίστρωση ζαφειριού που προσφέρει έξτρα προστασία από γρατσουνιές. Το νέο HTC One κυκλοφορεί στην απόχρωση ασήμι σε χρυσό, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και καταστήματα λιανικής από τα μέσα Αυγούστου. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το HTC One M9+, μαζί με μια πλήρη λίστα αξεσουάρ θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.htc.com.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*