Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται σύντομα δύο νέα Apple Watches και ένα νέο iPad Air από την Apple

*
Νέο ρεπορτάζ του Bloomberg σημειώνει πως η Apple ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά σύντομα δύο νέα Apple Watches, καθώς και ένα νέο iPad Air. Το κείμενο αναφέρει πως η εταιρεία στοχεύει να κυκλοφορήσει 75-80 εκ. 5G iPhones μέσα στο επόμενο έτος, ενώ έχει ενδιαφέρον και το πως κινούνται αυτά ανά κατηγορία. Τέσσερα νέα iPhones με οθόνες OLED θα κυκλοφορήσουν και θα έχουν διαγώνιους 5.4, 6.1 και 6.7 ίντσες (η μεσαία έκδοση θα έχει και μια Pro version). Όλες οι συσκευές θα υποστηρίζουν 5G και θα έχουν νέο σχεδιασμό με τετραγωνισμένες άκρες.



Το νέο iPad Air θα έχει λεπτά bezels (σαν το iPad Pro) και θα έχει διαγώνιο 10.8 ιντσών. Σε ό,τι αφορά τώρα τα Apple Watches, θα υπάρξει ένα μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Series 5, ενώ θα κυκλοφορήσει και μια φθηνότερη έκδοση ενός προϊόντος που θα αντικαταστήσει το Apple Watch Series 3. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*