Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τα Nokia Lumia 730 και Nokia Lumia 735

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία των selfie phones Nokia Lumia 730 και Nokia Lumia 735 τον Σεπτέμβριο, η Nokia έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για τις εν λόγω συσκευές και το οποίο επικεντρώνεται σε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους, που είναι κυρίως οι selfie φωτογραφίες. Τόσο το Nokia Lumia 730 όσο και το Nokia Lumia 735 έρχονται με οθόνη 4.7 ιντσών ClearBlack OLED ανάλυσης 1280x720, με κάμερες 5ΜΡ (μπροστά) και 6.7ΜΡ (πίσω), ενώ στο εσωτερικό τους βρίσκουμε έναν επεξεργαστή Snapdragon 400, 1GB μνήμη RAM, 8GB εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) και μπαταρία 2220 mAh.



Επίσης, το Lumia 730 μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM, ενώ το Lumia 735 διαθέτει συνδεσιμότητα LTE (αυτές είναι και οι διαφορές ανάμεσα στα δύο smartphones) και τέλος, θα ενσωματώνουν το νέο update των Windows Phone 8.1, το Lumia Denim, το οποίο έρχεται με βελτιωμένες φωνητικές λειτουργίες και βελτιωμένη λήψη φωτογραφιών. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*