Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Xperia X, Xperia X Performance και Xperia XA

Η Sony ανακοίνωσε στο πλαίσιο του φετινού Mobile World Congress τη νέα σειρά smartphones Xperia X. Ξεκινώντας από τα Xperia X, και Xperia X Performance, οι νέες προτάσεις της εταιρείας έρχονται με curved οθόνη triluminos 5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν νέας γενιάς κάμερα Xperia: 23MP (πίσω) και 13MP (μπροστά) με SteadyShot video stabilisation και Predictive Hybrid Autofocus.

Στο εσωτερικό του Xperia X συναντάμε εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650, Adreno 510 GPU, 3GB RAM και μπαταρία 2.630mAh, ενώ όσον αφορά στην εσωτερική μνήμη το κινητό έρχεται σε 32GB και 64GB για τις εκδόσεις single και dual SIM αντίστοιχα (με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD).



Από την άλλη, το Xperia X Performance, το οποίο είναι και το κορυφαίο smartphone της σειράς, διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 και γραφικά Adreno 530, 3GB μνήμης RAM, 32GB εσωτερικής επεκτάσιμης μνήμης (μέσω κάρτας microSD), και μπαταρία 2.800mAh με τεχνολογία Qnovo Adaptive Charging, ενώ, όσον αφορά στην αυτονομία της, η Sony υπόσχεται δύο μέρες συνεχούς χρήσης με μία μόνο φόρτιση.  Το Xperia XA αποτελεί την πιο οικονομική πρόταση της εταιρείας, ωστόσο διαθέτει premium εμφάνιση με λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη και ικανοποιητικά specs. Αναλυτικότερα, έρχεται με οθόνη των 5 ιντσών με κυρτό γυαλί edge-to-edge ανάλυσης 1280 x 720 pixel, κάμερες 13MP και 8MP (μπροστά), ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, Mali T860 GPU, 2 GB μνήμης RAM,  επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη 16 GB και μπαταρία 2.300mAh με τεχνολογία Qnovo Adaptive Charging.



Το Xperia XΑ έρχεται σε εκδόσεις single και dual SIM με συνδεσιμότητα 4G LTE. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι και τα τρία smartphones αναμένονται το ερχόμενο καλοκαίρι σε τέσσερις χρωματικές επιλογές λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό λάιμ και ροζ χρυσό, μαζί με μια ποικιλία από αντίστοιχες θήκες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*