Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η GoPro Hero5

Η GoPro παρουσίασε πριν από λίγες ώρες τα χαρακτηριστικά της νέας κάμερας, Hero5, η οποία έρχεται ενάμιση χρόνο περίπου μετά την προηγούμενη σειρά της εταιρείας. Η Hero5 είναι ικανή να συλλάβει video ανάλυσης 4K στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ανάλυσης 2K στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο αλλά και 1080p στα 120 καρέ το δευτερόλεπτο, ρυθμός ανανέωσης που επιτρέπει την αναπαραγωγή σε super slow motion. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS, για να προσθέτει και τη πληροφορία της τοποθεσίας στα videos, ενώ έρχεται και με οθόνη αφής, στοιχείο που έλειπε από τη Hero4 Black, αλλά όχι από το φθηνότερο μοντέλο, Hero4 Silver.

Είναι αδιάβροχη χωρίς τη χρήση κάποιας επιπλέον θήκης όπως σε προηγούμενες σειρές, τουλάχιστον μέχρι τα 30 πόδια βάθους, μιας και μετά από αυτά απαιτείται, σύμφωνα με την εταιρεία, θήκη, για να αντέξει την υψηλότερη πίεση. Όλα αυτά δε, έρχονται στην επίσημη τιμή των €429.99, αρκετά φτηνότερα δηλαδή σε σχέση με τις προηγούμενες Hero.



Όμως η GoPro δεν σταμάτησε εκεί. Ανακοίνωσε και την Hero5 Session, το φτηνότερο μοντέλο δηλαδή, το οποίο είναι και αυτό ικανό να τραβήξει video ανάλυσης 4K στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο παρά το μικρότερό της μέγεθος και μπορεί να μην υπάρχει οθόνη αφής αλλά ούτε και δέκτης GPS, τιμολογείται όμως και αρκετά φτηνότερα στα €329.99. Για το τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν φωνητικές εντολές, για την έναρξη λειτουργίας, τον τερματισμό, τη σύλληψη εικόνας αλλά και video. Αναμένονται στην αμερικανική και ευωπαϊκή αγορά στις 2 Οκτωβρίου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*