Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η επόμενη γενιά Gorilla Glass

Η Corning ανακοίνωσε τη νέα γενιά γυάλινης επικάλυψης Gorilla Glass. Σύμφωνα με την εταιρεία, η Gorilla Glass 4 θα είναι δύο φορές πιο ανθεκτική, καθώς στα εργαστηριακά drop tests (σε πτώση από ύψος ενός μέτρου) παρατηρήθηκε ότι πάνω από το 80% των περιπτώσεων η οθόνη δεν ράγισε. Μάλιστα όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Corning, οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν κάτω υπό «πραγματικές συνθήκες» και συγκεκριμένα σε τραχιές επιφάνειες, όπως σε άσφαλτο, σε πεζοδρόμια και χώρους στάθμευσης.



Η 4η γενιά Gorilla Glass προορίζεται για χρήση σε smartphones και άλλες συσκευές (με οθόνη), ενώ εκτιμάται πως η νέα τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη στους κατασκευαστές από το ερχόμενο τρίμηνο. Δείτε τα σχετικά βίντεο στη συνέχεια του άρθρου.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*