Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η νέα wearable συσκευή της Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο fitness band επιβεβαιώνοντας έτσι τις πρόσφατες φήμες. Η νέα wearable συσκευή έρχεται με 10 «έξυπνους» αισθητήρες, ενώ μπορεί να συνεργαστεί τόσο με Windows Phone, όσο και με Android ή iOS συσκευές. Συγκεκριμένα, η συσκευή ενσωματώνει αισθητήρες θερμοκρασίας δέρματος και εφίδρωσης, φωτός περιβάλλοντος αλλά και υπεριώδους φωτός, λειτουργία GPS, ανιχνευτή καρδιακού παλμού, καθώς και επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων με γυροσκόπιο.

Ακόμη, διαθέτει μικρόφωνο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με την Cortana (Windows Phone). Το Microsoft Band συνεργάζεται με οποιαδήποτε Bluetooth LE συσκευή, η οποία «φοράει» λειτουργικό Windows Phone 8.1, iOS 7.1 (ή νεότερη έκδοση) και συσκευές με Android (από την 4.3 έκδοση και έπειτα). Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η νέα πρόταση της αμερικανικής εταιρείας διαθέτει οθόνη αφής 1.4 ίντσας με ανάλυση 320x106 pixels, λειτουργία δόνησης, δύο μπαταρίες των 100mAh που προσφέρουν 48 ώρες αυτονομίας (σε "κανονική" χρήση), ενώ η φόρτιση (φτάνει τη μιάμιση ώρα) πραγματοποιείται μέσω μαγνητικού φορτιστή USB.

Η συσκευή μπορεί να εμφανίσει ειδοποιήσεις και πληροφορίες από το smartphone του χρήστη, όπως εισερχόμενες κλήσεις, updates από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πληροφορίες από εφαρμογές. Το Microsoft Band θα διατεθεί σε τρία διαφορετικά μεγέθη, ενώ θα ξεκινήσει να πωλέιται αρχικά στις ΗΠΑ και με τιμή στα $199. Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την πλατφόρμα Microsoft Health, η οποία αποτελείται από μία σειρά smartphone apps για iOS, Android και Windows Phone, καθώς και μία cloud υπηρεσία που θα συνοδεύει τις εν λόγω εφαρμογές. Το Microsoft Health συνεργάζεται επίσης και με πλατφόρμες όπως είναι οι UP by Jawbone, MapMyFitness, MyFitnessPal και RunKeeper, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν ακόμη περισσότερες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*