Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα η 6η γενιά επεξεργαστών Intel Core

Η Intel ανακοίνωσε και επίσημα την διάθεση της 6ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core (Skylake). Σύμφωνα με την εταιρεία, οι νέες CPUs θέτουν νέα πρότυπα, με νέα, λεπτή σχεδίαση, μικρότερο πάχος από κάθε άλλη φορά, ενώ είναι σε θέση να ξεκινούν σε σχεδόν, μισό δευτερόλεπτο. Επιπλέον, προσφέρουν μέχρι και 2.5 φορές υψηλότερη απόδοση και 3 φορές μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας, σε σχέση με τις επιδόσεις πολλών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι έχουν βελτιστοποιηθεί για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των Windows 10, προσφέροντας νέες εμπειρίες, εξαλείφοντας αδυναμίες στο computing και προσφέροντας υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.



Ακόμη, όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου, "η οικογένεια των επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel Core, κλιμακώνεται τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τις επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναδεικνύει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών σχεδιάσεων, από το εξαιρετικά μικρό Intel Compute Stick και τα All-in-One desktops, στα συστήματα 2-σε-1, τους συνήθεις φορητούς υπολογιστές καθώς και τον πρώτο επεξεργαστή Intel Xeon για φορητούς σταθμούς εργασίας (workstations)". Τέλος, οι νέοι επεξεργαστές θα είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά από τις 28 Σεπτεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*