Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Sony Xperia C5 Ultra

H Sony ανακοίνωσε και επίσημα το νέο mid-range smartphone Sony Xperia C5 Ultra, το οποίο έρχεται με οθόνη 6 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 1920 x 1080 και κάμερες 13MP autofocus Exmor RS, με LED flash και εστιακό μήκος 25mm (πίσω) και 22mm (μπροστά). Στο εσωτερικό της συσκευής συναντάμε τον οκταπύρηνο MediaTek MTK6752 64-bit στα 1.7GHz, ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει η GPU ARM Mali760 MP2. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Sony Xperia C5 Ultra ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB, εσωτερική μνήμη 16GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως και 200GB) και -μη αποσπώμενη- μπαταρία 2930mAh, με την εταιρεία να υπόσχεται διάρκεια ζωής 2 μέρες με μία μόνο φόρτιση.


Στα του software, η νέα πρόταση της Sony «τρέχει» Android Lollipop 5.0 με mini mode που συρρικνώνει το περιβάλλον χρήστη στις 4 ίντσες, ενώ προσφέρει υποστήριξη Βluetooth 4.1, DLNA, NFC, GPS και 4G LTE. Τέλος, το Sony Xperia C5 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες χώρες στα μέσα Αυγούστου, με την τιμή του να φημολογείται ότι θα κυμαίνεται γύρω στα 350 δολάρια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*