Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Sony Xperia T3

Η Sony ανακοίνωσε τo Xperia T3, ένα νέο τετραπύρηνο smartphone δημιουργημένο σε ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι. Ωστόσο, το νέο Xperia, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ελαφρύ και εξαιρετικά λεπτό και ζυγίζει μόλις 148 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις της συσκευής είναι 150.7x77x7mm. Η εν λόγω πρόταση έρχεται με HD TRILUMINOS οθόνη 5.3 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.4 GHz, 1GB μνήμης RAM, μπαταρία 2500 mAh και 8 GB εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD).

Επιπλέον, το Xperia T3 ενσωματώνει δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος της συσκευής ανάλυσης 8 megapixels, με δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε 1080p, ενώ μπροστά ενσωματώνει κάμερα με ανάλυση 1.1 megapixels και δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε 720p. Το Sony Xperia T3 «φοράει» το λειτουργικό Android 4.4 KitKat, ενώ αναμένεται να διατεθεί σε τρεις χρωματικές επιλογές (λευκό, μαύρο και μωβ) σε όλο τον πλανήτη στα τέλη του 2014.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*