Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Toshiba dynaPad

Η Toshiba παρουσίασε το dynaPad, ένα νέο Windows 10 tablet που μετατρέπεται σε φορητό PC. Το dynaPad, σε tablet mode (δηλαδή χωρίς πληκτρολόγιο), έχει πάχος μόλις 6.9mm και βάρος 569g - που το καθιστούν το λεπτότερο και ελαφρύτερο 30 cm (με οθόνη 12 ιντσών) Windows 10 tablet στον κόσμο. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Toshiba dynaPad έχει σχεδιαστεί με πρότυπο την άνετη γραφή με πένα και χαρτί - αναπαριστώντας ακόμη και το κοινό B5 μέγεθος σημειωματαρίου. Για να επιτευχθεί αυτό, περιλαμβάνεται WACOM Active Electro-Static (AES) stylus με ακρίβεια θέσης, που έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει την πίεση στην πένα - είτε αιχμηρή, είτε επιφανειακή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούν οι χρήστες τον προσωπικό τους τρόπο γραφής ενώ κρατούν σημειώσεις, σχολιάζουν έγγραφα, γράφoυν αφηρημένα ή σχεδιάζουν, ενώ προσδίδεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Ακόμη και τα άσκοπα λάθη αποφεύγονται χάρη στην προσθήκη της λειτουργίας palm-rest rejection στην οθόνη του tablet.

Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από αυθεντικές εφαρμογές Toshiba όπως είναι οι TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip και TruNote Share. Το σασί από άνθρακα Satin Gold εξασφαλίζει μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερη ακαμψία από μια συμβατική δομή. Το tablet και τον πληκτρολόγιο συνδέονται μεταξύ τους με μαγνήτες, ενώ η πένα WACOM AES τοποθετείται στα πλαϊνά του tablet. To dynaPad διαθέτει οθόνη WUXGA+ (1920x1280) με ενισχυμένη διπλή επικάλυψη για τη μείωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και των αντανακλάσεων, ενώ διατηρείται η υψηλή ευαισθησία που βελτιώνει τις επιδόσεις της πένας. Τέλος, το Toshiba dynaPad θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*