Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Xperia M2 Aqua

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το Xperia M2 Aqua, ένα νέο μοντέλο στη γνωστή σειρά της. Πρόκειται για μια ανασχεδιασμένη έκδοση του Xperia M2, αδιάβροχη και ανθεκτική σε σκόνη και νερό (IP68) και με αρκετές waterproof δυνατότητες, όπως την παρακολούθηση video κάτω από το νερό. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4.8 ιντσών, υποστηρίζει ανάλυση 960x540 pixels και από πλευράς επεξεργαστή φέρει έναν Snapdragon 400 στο 1.2GHz. Η μνήμη του κινητού φτάνει στο 1GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 8GB, με δυνατότητα επέκτασης έως και κατά 32GB με χρήση κατάλληλης microSD κάρτας.

Το Android 4.4 KitKat αναλαμβάνει να διαχειριστεί τα πάντα, ενώ από πλευράς κάμερας έχουμε μία με αισθητήρα 8MP (Exmor RS) στο πίσω μέρος και μία με αισθητήρα 1.1MP στο μπροστινό. Η κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη του 2014 και μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα παρακάτω δύο videos.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*