Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Zenwatch 3 της Asus

Η Asus παρουσίασε το Zenwatch 3 στα πλαίσια της φετινής IFA και μαζί με την ανακοίνωση έρχονται και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες. Το ολοστρόγγυλο, πλέον, smartwatch διαθέτει οθόνη 400x400 pixels στα 287 ppi, 512GB RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου, περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχεται σε 2 χρώματα: Μαύρο και Rose Gold. Το πάχος του Zenwatch 3 δεν ξεπερνά τα 9,95 χιλιοστά και “ζει” χάρη σε έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Η Asus υποστηρίζει πως η μπαταρία των 341mAh διαρκεί έως και 2 ημέρες, ενώ χάρη στην τεχνολογία “HyperCharge” με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, η μπαταρία φτάνει στο 60%. Το Zenwatch 3 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρουμε όμως πως στην Ευρώπη θα κοστίζει 229 ευρώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*