Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το iPhone SE

Η Apple ανακοίνωσε στο πλαίσιο του πρόσφατου media briefing της το φημολογούμενο εδώ και καιρό iPhone SE. H αμερικανική εταιρεία σημείωσε πως έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια συσκευές με διαγώνιο οθόνης στις 4 ίντσες, ενώ ο Greg Joswiak που ανέβηκε στη σκηνή το παρουσίασε. Εξωτερικά θυμίζει αρκετά το iPhone 5, ωστόσο στο εσωτερικό του συναντάμε τον 64bit A9 επεξεργαστή και τον M9 motion coprocessor. Από πλευράς επιδόσεων, είναι ισάξιο με το iPhone 6S, ενώ βελτιώσεις έχουν γίνει και στον τομέα της μπαταρίας. Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι 12MP iSight, έχει νέο signal processor και τα κλασικά Focus Pixels και True Tone Flash.



Μπορεί να καταγράψει 4K video, είναι το «πιο ισχυρό 4ιντσο iPhone που έχει κατασκευαστεί» και η έκδοση των 16GB θα ξεκινήσει να πωλείται από την τιμή των $399 στην αγορά της Αμερικής (η έκδοση των 64GB από τα $499). Στις 24 Μαρτίου ξεκινάει η διαδικασία προ-παραγγελιών, ενώ η διάθεσή του θα αρχίσει από τις 31 του ίδιου μήνα (τουλάχιστον στις μεγάλες αγορές), ενώ μέχρι τα τέλη Μαϊου θα κυκλοφορεί σε 100 χώρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • teo13g
    • @SilentPoet Γιατί φίλε άμα προσέξεις , ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων iphone είναι άτομα που το θέλουν μόνο για την μόστρα και το design.Κυρίως γυναίκες.

    • Geovra
    • ειναι κατι που επρεπε να ειχε κανει εξαρχης η Apple αναφορικα με το μεγεθος (το 6pus ειναι πραγματικα πολυ μεγαλο)....νομιζω οτι ειναι καλη κινηση. Οσο για τα 16gb μοντελα πλεον ειναι για γελια....ας ξεκιναγε η χωρητικοτητα απο τα 32.

*