Η Apple ανακοίνωσε στο πλαίσιο του πρόσφατου media briefing της το φημολογούμενο εδώ και καιρό iPhone SE. H αμερικανική εταιρεία σημείωσε πως έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια συσκευές με διαγώνιο οθόνης στις 4 ίντσες, ενώ ο Greg Joswiak που ανέβηκε στη σκηνή το παρουσίασε. Εξωτερικά θυμίζει αρκετά το iPhone 5, ωστόσο στο εσωτερικό του συναντάμε τον 64bit A9 επεξεργαστή και τον M9 motion coprocessor. Από πλευράς επιδόσεων, είναι ισάξιο με το iPhone 6S, ενώ βελτιώσεις έχουν γίνει και στον τομέα της μπαταρίας. Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι 12MP iSight, έχει νέο signal processor και τα κλασικά Focus Pixels και True Tone Flash.

Μπορεί να καταγράψει 4K video, είναι το «πιο ισχυρό 4ιντσο iPhone που έχει κατασκευαστεί» και η έκδοση των 16GB θα ξεκινήσει να πωλείται από την τιμή των $399 στην αγορά της Αμερικής (η έκδοση των 64GB από τα $499). Στις 24 Μαρτίου ξεκινάει η διαδικασία προ-παραγγελιών, ενώ η διάθεσή του θα αρχίσει από τις 31 του ίδιου μήνα (τουλάχιστον στις μεγάλες αγορές), ενώ μέχρι τα τέλη Μαϊου θα κυκλοφορεί σε 100 χώρες.

GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6
Με τα 499, κάτι γίνεται. Απορώ ακόμη γιατί βγάζουν μοντέλο στα 16GB
@SilentPoet Γιατί φίλε άμα προσέξεις , ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων iphone είναι άτομα που το θέλουν μόνο για την μόστρα και το design.Κυρίως γυναίκες.
ειναι κατι που επρεπε να ειχε κανει εξαρχης η Apple αναφορικα με το μεγεθος (το 6pus ειναι πραγματικα πολυ μεγαλο)....νομιζω οτι ειναι καλη κινηση. Οσο για τα 16gb μοντελα πλεον ειναι για γελια....ας ξεκιναγε η χωρητικοτητα απο τα 32.
και ένα power bank ......αγορα με την συσκευή......