Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το τρίτης γενιάς smartwatch της Tag Heuer

*
Η Tag Heuer ανακοίνωσε την τρίτη γενιά του Connected Wear OS smartwatch της με στόχο να βελτιώσει τόσο το κομμάτι του smart, όσο και το κομμάτι του watch της συσκευής. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέους σένσορες που κάνουν τη συσκευή πιο χρήσιμη στο fitness και sport tracking, καθώς και βελτιώσεις στο σχεδιασμό, όπως το κεραμικό bezel, mechanical buttons και οθόνη (OLED 1,3 ιντσών) υψηλότερης ανάλυσης (454x454 p).

Είναι μάλιστα μικρότερη, αφού η εταιρεία φρόντισε να “κρύψει” τις κεραίες της κάτω από το κεραμικό bezel. Η Tag Heuer είναι γνωστή για τα πολυτελή ρολόγια της, με το νέο της smartwatch (τρίτης γενιάς) να ξεκινά από τα $1.800 ($200 περισσότερα από το προηγούμενο μοντέλο) και να φτάνει τα $2.350. Είναι διαθέσιμο μέσ' από την ιστοσελίδα της εταιρείας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*