Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεριόριστα GΒ με την υπηρεσία Ιnternet 4Sharing της Vodafone

H Vodafone δίνει φέτος το καλοκαίρι τη δυνατότητα σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες που έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Vodafone Internet 4Sharing, να απολαύσουν απεριόριστο Mobile Internet για δύο μήνες, εντελώς δωρεάν και αυτόματα, μοιράζοντας τα GΒ σε όλες τις συσκευές τους, το smartphone, το laptop και το tablet τους. Για τους υφιστάμενους συνδρομητές της υπηρεσίας Vodafone Ιnternet 4Sharing, η προσφορά θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ισχύει από 17 Ιουλίου έως και 17 Σεπτεμβρίου.



Οι νέοι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία μεταξύ 17 Ιουλίου και 18 Αυγούστου θα επωφεληθούν και αυτοί αυτόματα της προφοράς για δύο μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing μπορούν επιπλέον να ενεργοποιήσουν, δωρεάν και για πάντα, την μουσική εφαρμογή Napster και να απολαμβάνουν απεριόριστα και εύκολα όλους τους τίτλους μουσικής ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στο smartphone, το tablet, και τον υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*