Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το Xiaomi Mi 11 Pro

*
Η Xiaomi αποκάλυψε το Xiaomi Mi 11 Pro. Το πέπλο μυστηρίου γύρω από το νέο smartphone εξαφανίστηκε στο πλαίσιο του Mega Launch event της εταιρείας με το Lei Jun, CEO της, να το περιγράφει ως τον "βασιλιά του Android".

Το κινητό φέρει όντως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Στο μπροστινό του μέρος βρίσκουμε την κυρτή, 6,81 ιντσών οθόνη AMOLED ανάλυσης QHD με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και Dolby Vision. Η οθόνη του προστατεύεται από Gorilla Glass Victus της Corning. Το κινητό διαθέτει dual stereo speakers της Harman Kardon και ένα μικροσκοπικό punch-hole για την 20MP selfie camera.

Στα των καμερών, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μια 50MP με αισθητήρα GN2 της Samsung. Πρόκειται για το μεγαλύτερο module που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphone (1/1.2”, 1.4μm, Dual Pixel Pro AF, Stager HDR, ISO fusion). Έχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο ανάλυσης 8K. Εκτός της κύριας όμως κάμερας υπάρχει ένα periscope module με 5x optical zoom (50x digital) και OIS, αλλά και ένα ultrawide snapper 13MP.

Το Mi 11 Pro χρησιμοποιεί επεξεργαστή Snapdragon 8 και μπαταρία των 5.000mAh που φορτίζει πλήρως σε 36 λεπτά τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα. Το λογισμικό του είναι MIUI 12.5, βασισμένο στο Android 11. Θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 2 Απριλίου με 8GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 128GB ($762), με 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB ($807), αλλά και με 12GB RAM και χωρητικότητα 256GB ($868).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*