Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Samsung Galaxy On 5 και Galaxy On 7

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα σειρά προϊόντων της Samsung που περιλαμβάνει entry-level smartphones, τα οποία θα διαθέτουν αρκετά premium χαρακτηριστικά. Ο λόγος για τα Galaxy On 5 και Galaxy On 7. Για την ώρα επιβεβαιώνονται μόνο τα specs του Galaxy On 7, αν και η λογική λέει ότι δεν θα δούμε τεράστιες διαφορές μεταξύ των δύο smartphones. Συγκεκριμένα, το Galaxy On 7 έρχεται με οθόνη TFT 5.5 ιντσών, ανάλυσης 720p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται τετραπύρηνος επεξεργαστής στο 1.2GHz (μάλλον ο Exynos 3745), 1.5 GB RAM, 8 GB εσωτερική μνήμη, κάμερα 13 MP, εμπρόσθια κάμερα 5 MP, μπαταρία 3.000mAh και θα μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM. Επίσης έχει βάρος 172 γραμμάρια, οι διαστάσεις του είναι 151.8x77.5x8.2 mm, ενώ και οι δύο συσκευές θα φέρουν δερμάτινη (faux) επικάλυψη στο πίσω τμήμα τους.



Τα νέα smartphones της κορεατικής εταιρείας θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην αγορά της Κίνας, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα διατεθεί με τιμή κάτω από 200 δολάρια. Έτσι, μπαίνει ακόμα ένας ανταγωνιστής στην κατηγορία των οικονομικών smartphones.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*