Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν όλες οι εκδόσεις των Windows 10

Μπορεί η Microsoft να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10, ωστόσο ο αμερικανικός κολοσσός αποκάλυψε όλες τις εκδόσεις που θα διατεθούν όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του νέου λειτουργικού. Τα Windows 10 Home είναι η "consumer-focused desktop edition”, όπως την αποκαλεί η Microsoft, μιας και θα ενσωματωθεί στους περισσότερους οικιακούς και φορητούς υπολογιστές και θα περιλαμβάνει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά, όπως ο νέος browser Microsoft Edge, το Windows Hello face-recognition και μια σειρά από built-in universal apps. Η αμέσως επόμενη έκδοση είναι τα Windows 10 Pro edition, η οποία έρχεται για να αντικαταστήσει τα Windows 8 Pro, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η εν λόγω version ενδείκνυται κυρίως για επαγγελματίες και για μικρές επιχειρήσεις. Με την κυκλοφορία των Windows 10, τα Windows Phone μετονομάζονται σε Windows 10 Mobile και θα περιλαμβάνει νέες βελτιωμένες εκδόσεις του Office (για οθόνες αφής) και υποστήριξη για το Continuum σε φορητές συσκευές (ακόμα για συσκευές με οθόνη κάτω από 8 ίντσες), με το γνωστό Windows Phone interface. Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης μια Windows 10 Mobile Enterprise edition, σχεδιασμένη για μεγάλες επιχειρήσεις για χρήση σε smartphones και μικρά tablets.



Παράλληλα με τις παραπάνω εκδόσεις, η Microsoft θα διαθέσει τα Windows 10 Enterprise, Windows 10 Education, και Windows 10 IoT Core για μικρότερες συσκευές (gateway devices). Αυτές είναι λοιπόν και οι 7 εκδόσεις του νέου λειτουργικού που επεκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι τα Windows 10 αναμένονται αυτό το καλοκαίρι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*