Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε επίσημα το LG G4

Η LG προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του LG G4 σε ειδικό event που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. Ο πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας πως η εταιρεία ετοίμασε μια συσκευή που δεν μοιάζει με καμία άλλη και που θα απευθύνεται τόσο στον αρχάριο χρήστη, όσο και τον πιο «μυημένο». Η κάμερά του έχει αισθητήρα 16MP και φακό με διάφραγμα f1.8 με laser autofocus, το οποίο και σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος της κορεατικής εταιρείας είναι ό,τι κοντινότερο σε αυτό που μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Η συσκευή θα μπορεί να καταγράφει video έως και σε ανάλυση 4K, ενώ θα υποστηρίζει τις κλήσεις με βελτιωμένο μηχανισμό σταθεροποίησης. Ταυτόχρονα, στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια δεύτερη κάμερα με αισθητήρα 8MP.



H quntum dot LCD οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5.5 ίντσες και θα υποστηρίζει Quad HD ανάλυση (2560x1440 pixels), θα προσφέρει 25% καλύτερη φωτεινότητα και 50% καλύτερη αντίθεση χρωμάτων. Στο εσωτερικό του LG G4 βρίσκεται ο εξαπύρηνος Snapdragon 808, που είναι -σύμφωνα- με τον κατασκευαστή ανταγωνιστικός στον οκταπύρηνο Exynos του Samsung Galaxy S6. Σε όσους δεν φτάνουν τα 32GB αποθηκευτικού χώρου, θα υπάρχει και το σχετικό microSD slot, ενώ το X10 LTE modem του LG G4 θα υποστηρίζει ταχύτητες κατεβάσματος έως και 450Mbps! Στα της μπαταρίας (που θα έχει χωρητικότητα 3000mAh), η LG υπόσχεται πως η συσκευή θα τα βγάζει πέρα για μια ολόκληρη μέρα με μια φόρτιση, ενώ είναι σημαντικό πως θα είναι και αποσπώμενη.



Από πλευράς λογισμικού, θα κυκλοφορήσει με τη νεότερη έκδοση του Android Lollipop και το LG UX 4.0 User Interface. Για τους λάτρεις των προγραμμάτων Office, η σουίτα της Google θα είναι ενσωματωμένη (Docs, Sheets, Slides), ενώ η συσκευή υποστηρίζει και τη λειτουργία MirrorLink για τους κατόχους αυτοκινήτων VW. Όσοι αγοράσουν το LG G4 θα έχουν δωρεάν 100GB έξτρα χωρητικότητα στο Google Drive για δύο χρόνια. Τέλος, το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με πλάτη από γνήσιο δέρμα (έξι χρωματικές επιλογές). Το LG G4 θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του στην αγορά από την Κορέα στις 29 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια θα προσφερθεί σε διάφορες αγορές μέσα από 180 carriers.



Τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα εξής:
- Chipset: Qualcomm Snapdragon 808 Processorwith X10 LTE
- Οθόνη: 5.5-inch Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440, 538ppi)
- Memory: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / microSD slot
- Κάμερες: Πίσω 16MP με F1.8 Aperture / OIS 2.0, μπροστινή 8MP
- Μπαταρία: 3,000mAh (αποσπώμενη)
- Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 Lollipop
- Διαστάσεις: 148.9 x 76.1 x 6.3 - 9.8mm
- Βάρος: 155 γραμμάρια
- Δίκτυα: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
- Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1LE / NFC / USB 2.0
- Χρώματα: [Κεραμικό] Metallic Gray / Ceramic White / Shiny Gold,  [Δέρμα] Black / Brown / Red / Sky Blue / Beige / Yellow
- Λοιπά χαρακτηριστικά: Manual Mode / Gesture Interval Shot / Quick Shot

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η "δερμάτινη" έκδοση του LG G4 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου και σε τιμή κοντά στα €769.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*