Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε και επίσημα το HTC One A9

Η HTC αποκάλυψε και επίσημα το HTC One A9, το νεότερο μέλος της βραβευμένης οικογένειας των HTC One. To νέο smartphone της εταιρείας διαθέτει κομψό διπλό φινίρισμα σε αποχρώσεις Carbon Gray, Opal Silver, Topaz Gold και Deep Garnet, ενώ φέρει οθόνη 5 ιντσών, με 2.5D Corning GorillaGlass 4, Full HD Amoled, πίσω κάμερα 13ΜΡ με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS), μπροστινή κάμερα UltraPixel (που παρέχει 300% περισσότερο φως), αισθητήρες: δακτυλικών αποτυπωμάτων, φωτισμού περιβάλλοντος, εγγύτητας, γυροσκοπικό αισθητήρα, μαγνητικό αισθητήρα και sensor hub. Άλλα αξιοσημείωτα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι η ενσωμάτωση HTC BoomSound στα ακουστικά -συνδυασμένο με τεχνολογία surround Dolby Audiο- λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow με σύστημα Android Pay, το οποίο λειτουργεί μέσω του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων πολλών κατευθύνσεων, διευκολύνοντας και διασφαλίζοντας τις αγορές με τη μορφή «πάτησε, πλήρωσε, προχώρησε».



Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ένας Qualcomm Snapdragon 617, με ενσωματωμένο μόντεμ Χ8 LTE, οκταπύρηνη CPU 64-bit και 4GB RAM. Το HTC One A9 έρχεται σε εκδόσεις 16 και 32GB και διαθέτει υποστήριξη επέκτασης μνήμης έως 2ΤΒ -μέσω κάρτας SD. Επιπλέον, την κυκλοφορία του νέου HTC One συνοδεύουν αξεσουάρ όπως το HTC Dot View II, που διατίθεται σε αποχρώσεις Obsidian, Deep Garnet, Sea Coral και Turquoise Blue. Το κάλυμμα της θήκης έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει άμεσες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις για τον καιρό, αναγνώριση κλήσεων και ακόμη περισσότερες ευκολίες, ακόμα κι όταν η συσκευή παραμένει κλειστή. Τέλος, το HTC One A9 μαζί με τα αξεσουάρ του θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Νοέμβριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*