Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Keep Out X6 mouse

Η Keep Out παρουσίασε το X6 Gaming Mouse, ένα ποντίκι υψηλών προδιαγραφών που εστιάζει στις βασικές ανάγκες παικτών με φυσιολογικό στυλ παιχνιδιού. Λειτουργεί με τον κορυφαίας ποιότητας οπτικό αισθητήρα AVAGO 9500, με ρυθμιζόμενη ανάλυση επτά επιπέδων (500, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000 και 5000 DPI). Ανάλογα με την επιλεγμένη ανάλυση, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ταχύτητα απόκρισης του X6 gaming mouse. Το X6 mouse, διαθέτει έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα, στα οποία ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει έως και 6 διαφορετικές μακροεντολές, σε καθένα από τα πέντε διαθέσιμα προφίλ.



Οι πληροφορίες αυτές αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του X6, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις ρυθμίσεις που προτιμούν ακόμη και σε διαφορετικούς υπολογιστές, χωρίς επανεγκατάσταση του λογισμικού ή αλλαγές στις ρυθμίσεις. Το X6 είναι αμφιδέξιο και κατάλληλο για όλους τους τύπους παικτών, δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Διαθέτει 6 μικρά βάρη 5 gr, με την προσθαφαίρεση των οποίων ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τη σταθερότητα του Χ6 ανάλογα με τις απαιτήσεις του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*