Η Microsoft αποκάλυψε την δεύτερη γενιά Kinect for Windows, το οποίο -όπως ήταν αναμενόμενο- μοιάζει αρκετά με το Kinect του Xbox One. Σύμφωνα με τις σημειώσεις του Kinect for Windows Blog, ο νέος αισθητήρας θα φέρει το λογότυπο του Kinect, πλήκτρο ενεργοποίησης και όχι το X πλήκτρο της Xbox One έκδοσης και θα απαιτεί ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

Δεν δόθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Kinect for Windows, παρόλα αυτά η Microsoft δήλωσε ότι βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά σε αυτό.
Ούτε το τελευταίο trailer του Marvel's Wolverine δεν γλίτωσε από την οργή της κοινότητας του PlayStation
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity