Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το LG G Flex 2

Η LG αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της CES 2015 το νέο smartphone της σειράς G Flex. Ο λόγος για το LG G Flex 2, το οποίο έρχεται με κυρτή P-OLED οθόνη ανάλυσης 1920×1080, με 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810 στα 2.0GHz, 2GB RAM, εσωτερική μνήμη 16GB και 32GB (με δυνατότητα επέκτασης έως και 32GB μέσω microSD), με κάμερα 13MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Laser Auto Focus (πίσω) και με δεύτερη κάμερα 2.1ΜP (μπροστά). Ακόμη, διαθέτει μπαταρία 3000mAh, ενώ υποστηρίζει δυνατότητες συνδεσιμότητας WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, NFC, GPS/GLONASS και 4G LTE. Επιπλέον, η νέα πρόταση της LG «φοράει» Android 5.0 Lollipop και ενσωματώνει τρία νέα gesture controls (Gesture Shot, Gesture View και Glance View). Επιπλέον, το G Flex 2 διαθέτει βελτιωμένη δυνατότητα «αυτοΐασης» (στο πίσω μέρος της συσκευής) σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο, μιας και πλέον χρειάζονται μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να επουλωθούν οι όποιες φθορές προκληθούν από τη χρήση.

Τέλος, το νέο G Flex θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές (Platinum Silver και Flamenco Red) αρχικά στη Νότια Κορεά από τα τέλη του μήνα, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αγορές του πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Shepard
    • Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο... στο 16αρι θα έχει 2GB RAM LPDDR4 και αντίστοιχα στο 32αρι θα έχει 3GB.

      Τα πρώτα previews και benches δείχνουν ένα μικρό τερατάκι.

      Ελπίζω να ακολουθήσουν όλες οι συσκευές εντός του 2015 με FHD οθόνη.

*