Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το LG G4 Beat

Η LG ανακοίνωσε το LG G4 Beat που είναι ουσιαστικά μια πιο προσιτή παραλλαγή του LG G4, της τρέχουσας ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας. Αρχικά ακουγόταν ότι θα παρουσιαστεί ως G4 S, αλλά τελικά καταλήγουμε στο χαρακτηρισμό Beat. Διατηρεί τη σχεδιαστική γραμμή του ακριβότερου μοντέλου, έχει οθόνη 5,2” με IPS panel και ανάλυση 1080p, κάμερες 8MP και 5MP και, αναμενόμενα, υποστήριξη για 4G LTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 και NFC. Στην καρδιά του βρίσκουμε επεξεργαστή Snapdragon 615 και 1,5GB RAM. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι 8GB αλλά υπάρχει δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD.

Έχει αφαιρούμενη μπαταρία 2300mAh, βάρος 139 γραμμαρίων και πάχος 9,85 χιλιοστών και αναμένεται σε τρία χρώματα: Metallic Silver, Ceramic White και Shiny Gold. Ημερομηνία και τιμή εξακολουθούν να…διαφεύγουν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*