Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το TAG Heuer Connected watch

Κατά τη διάρκεια κοινής ανακοίνωσης Τύπου, οι Jean-Claude Biver (CEO - TAG Heuer), Brian Krzanich (CEO - Intel) και David Singleton (VP Android Engineering) της Google, αποκάλυψαν το TAG Heuer Connected watch with Intel Inside. Πρόκειται για το πρώτο ελβετικό ρολόι πολυτελείας Intel Inside με λειτουργικό Android Wear. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι ότι η επιφάνεια του χρονογράφου μιμείται την εμφάνιση και τις λειτουργίες ενός πραγματικού χρονογράφου κλασσικής σχεδίασης TAG Heuer, ενώ επίσης έχει τη δυνατότητα να στέλνει ειδοποιήσεις και έκτακτα μηνύματα, να προσφέρει ενημερώσεις για τον καιρό, να καταγράφει στόχους φυσικής κατάστασης και να δίνει πρόσβαση σε όλο το σύνολο των εφαρμογών Android Wear. Το εν λόγω wearable είναι διαθέσιμο στο επίσημο website της εταιρείας. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το TAG Heuer Connected watch μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*