Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε φωτογραφία του Sony Xperia Z4

Φαίνεται πως δεν έχουν σταματημό οι διαρροές για τη Sony, ύστερα από την πρόσφατη επίθεση hackers στη Sony Pictures μέσω της οποίας κάποιοι απέκτησαν πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα της εταιρείας. Αυτή τη φορά λοιπόν, διέρρευσαν εικόνες από τα νέα Xperia Z4, τα οποία μάλιστα φημολογείται ότι θα εμφανιστούν και στην νέα ταινία του James Bond με τίτλο “Spectre”. Η παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει το 4ης γενιάς smartphone της σειράς Xperia Z, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν κάποια early designs για το Sony Xperia Z4.


Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι πρόσφατες φημολογίες αναφέρουν πως το Xperia Z4 έρχεται με QHD οθόνη 5.4 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 805 και μία μπαταρία 3.420 mAh, ενώ αναμένεται και η κυκλοφορία ενός Xperia Z4 Ultra, με οθόνη στις 5.9 ίντσες, 4GB μνήμη, κάμερα 16MP, με Dual-LED φλας και με πάχος μόλις 5.7 χιλιοστά.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • methamed
    • Ωραίο φαίνεται αλλά θα το δούμε μόλις κυκλοφορήσει επίσημα. Προς το παρόν το Z3 compact της Sony πιστεύω είναι αρκετά καλό στην κατηγορία του τόσο από άποψη κατασκευής όσο και από την μεγάλη αυτονομία που διαθέτει.

*