Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικά στα Public το Samsung Galaxy Tab Pro T320

Τα Public προσφέρουν για αυτή την εβδομάδα, το tablet Samsung Galaxy Tab Pro T320 από €479 τώρα μόνο με €249 και σε 24 άτοκες δόσεις. Η νέα πρόταση της κορεατικής εταιρείας έρχεται με οθόνη υψηλής ευκρίνειας (2K) 8.4 ιντσών, 8MP κύρια κάμερα και 2MP εμπρόσθια κάμερα, τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad Core 2.30 GHz, εσωτερική μνήμη 16GB, ενώ «φοράει» λειτουργικό Android στην έκδοση 4.4 KitKat. Το Samsung Galaxy Tab Pro T320 διατίθεται σε 2 χρωματικές επιλογές και συγκεκριμένα σε λευκό και μαύρο.



Επιπλέον, στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων διαθέσιμο είναι και το “value for money” smartphone της Lenovo, το A369i Dual Sim 4GB, με οθόνη 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.30 GHz, 512 MB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη και ενσωματωμένη κάμερα 2 Megapixel. Τέλος, το A369i Dual Sim 4GB μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM, ενώ προσφέρεται σε δύο χρωματικές επιλογές (λευκό ή μαύρο) έναντι €58.90.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*