Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικά στη Vodafone το LG Leon 4G

Η Vodafone Ελλάδος ανακοίνωσε την αποκλειστική διάθεση του LG Leon 4G από το δίκτυο καταστημάτων της και το Vodafone eShop. Το LG Leon 4G είναι το πιο φθηνό κυρτό smartphone και καταφέρνει να σταθεί επάξια στην αγορά των προσιτών συσκευών. Διαθέτει οθόνη IPS LCD 4.5 ιντσων, λειτουργικό Android 5.0, quad-core επεξεργαστή στο 1.2GHz, συμβατότητα με 4G δίκτυα, κάμερα 5MP και ενσωματωμένη λειτουργία Gesture Shot που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στους fans των selfies. Το LG Leon 4G είναι διαθέσιμο στην τιμή των €159.90 ή δωρεάν με σύνδεση στο πρόγραμμα RED 1. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το LG Leon 4G μέσα από τη σχετική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone Ελλάδος.



Η Vodafone ανακοίνωσε ακόμη και τη διάθεση του LG G Flex 2 μέσα από το δίκτυό της, προσφέροντας έτσι άλλη μια συμβατή συσκευή με τις 4G+ ταχύτητες του δικτύου της. Η συσκευή πωλείται έναντι €599 χωρίς συμβόλαιο ή έναντι €404.84 με σύνδεση στο πρόγραμμα RED 1. Περισσότερα για το LG G Flex 2, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Vodafone.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*