Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε το Vodafone Smart mini μόνο με 49,90€

Σύμφωνα με την Vodafone, όλοι οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και CU μπορούν τώρα να αποκτήσουν το Vodafone Smart mini μόνο με 49,90€ και να κερδίσουν την αξία του σε δωρεάν χρόνο ομιλίας. Έτσι, θα απολαμβάνουν για 5 μήνες, ακόμα περισσότερη επικοινωνία και mobile internet. Όπως αναφέρεται και στο σχετικλο δελτίο Τύπου, για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone και CU θα πρέπει, αφού αποκτήσουν τη συσκευή, να αποστείλουν τον 10ψήφιο κωδικό, που θα βρουν πάνω στη συσκευασία της, με δωρεάν SMS στο 1379.



Οι συνδρομητές θα λαμβάνουν αυτόματα, επιπλέον 10€ χρόνο ομιλίας στο υπόλοιπό τους κάθε μήνα, με την πρώτη ανανέωση από 10€ και άνω, για τους επόμενους 5 μήνες, από την ενεργοποίηση της προσφοράς. Το Vodafone Smart mini διαθέτει λειτουργικό Android, επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512 MΒ και οθόνη αφής 3,5 ιντσών HVGA TFT. Επιπλέον, διαθέτει κάμερα 2MP, συνδεσιμότητα 3G-UMTS-HSPA, Wi-Fi, Bluetooth και A- GPS τελευταίας τεχνολογίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*