Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις iPhone το 2ο τρίμηνο

*
Οι πωλήσεις iPhone και Mac παρουσίασαν αύξηση κατά το 2ο οικονομικό τρίμηνο της Apple που έληξε στις 29 Μαρτίου, ενώ αρνητικό πρόσημο παρουσίασαν οι πωλήσεις iPad και iPod. Την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία ανακοίνωσε πως ο τζίρος για το τρίμηνο έφτασε τα $45.6 δισεκατομμύρια, ενώ τα καθαρά κέρδη ήταν $10.2 δις, παρουσιάζοντας αύξηση σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους.



Παράλληλα, οι πωλήσεις των iPhone αυξήθηκαν -από τα 37.4 εκατομμύρια τεμάχια το 2ο τρίμηνο του 2013- στα 43.7 εκατομμύρια (τεμάχια) το 2ο τρίμηνο του 2014, ενώ οι πωλήσεις του iPad μειώθηκαν από 19.5 εκατομμύρια στα 16.4 εκατομμύρια τεμάχια. Επίσης, κατά την ίδια περίοδο, οι πωλήσεις των Mac παρουσίασαν μικρή αύξηση και συγκεκριμένα από 4 εκατομμύρια συστήματα σε 4.1 εκατομμύρια (συστήματα), ενώ σε ό,τι αφορά το iPod οι πωλήσεις μειώθηκαν από 5.6 εκατομμύρια στα 2.8 εκατομμύρια τεμάχια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*