Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τη νέα σειρά laptops Acer Travelmate P2

Μπορεί η νέα σειρά laptops Travelmate P2 της Acer να μην είναι και κάτι το ιδιαίτερο αισθητικά, όπως θα διαπιστώσετε και στις εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο, όμως η εταιρία φροντίζει να δελεάσει τους υποψήφιους αγοραστές με την παραμετροποίηση που θα προσφέρει. Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη σειρά εξοπλίζεται με οθόνες 14άρων και 15,6 ιντσών, αλλά και πολλές επιλογές, όπως μνήμη συστήματος έως και 32GB, κάρτες γραφικών NVIDIA GTX 940M με δυνατότητα εξόδου σήματος σε τρεις οθόνες, πιστοποίηση Skype for Business, τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel σε αρχιτεκτονική Skylake, αλλά και την επιλογή για DVD drive, για όσους το χρησιμοποιούν ακόμα. Σίγουρα επιθυμητές επιλογές, μακάρι όμως να έρχονταν και σε πιο όμορφο… πακέτο.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*