Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες από το Huawei Ascend P8

H Huawei είναι γνωστή για τα λεπτά της smartphones και απ’ ότι φαίνεται θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και στο design του νέου της μοντέλου. Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσαν καινούργιες εικόνες από το Ascend P8, το επόμενο flagship του κινεζικού κολοσσού, οι οποίες επιβεβαιώνουν τις φήμες περί ιδιαίτερα λεπτής συσκευής (6.6 χιλιοστά!). Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, 5.2’’ full HD οθόνη, οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 64-bit (Kirin 930 CPU), 3GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και με κάμερα στα 13MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στην συνέχεια του άρθρου.








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*