Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες των Lumia 950 και Lumia 950 XL

Η Microsoft μάλλον ετοιμάζει μεγάλο event εντός Οκτωβρίου για να μας δείξει νέο hardware σχεδόν σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείται. Ανάμεσα σε αυτά είναι και οι δύο φημολογούμενες ναυαρχίδες της για το χώρο των smartphones, τα Lumia 950 (Talkman) και Lumia 950 XL (Cityman). Μετά τις πρώτες φήμες ήρθαν και οι πιο “σωστές” διαρροές με τα επίσημα renders των δύο συσκευών να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μπορείτε να δείτε στη συνέχεια της είδησης το Microsoft Lumia 950 XL σε cyan και το Microsoft Lumia 950 σε μαύρο χρώμα. Το δεύτερο διαθέτει οθόνη OLED 5,2 ιντσών (1440x2560), Snapdragon 808, 64-bit Hexa core, 3GB RAM, 32GB internal storage (επεκτάσιμη μέσω SD card), 20MP Rear View camera, 5MP μπροστινή camera, μπαταρία 3000mAh και θύρα USB Type-C. Το Lumia 950 XL βρίσκεται πολύ κοντά αν και με μερικές αλλαγές: Οθόνη 5,7 ιντσών, Snapdragon 810, 64-bit Octa core, αλουμινένια πλήκτρα, μπαταρία 3300mAh, με όλα τα άλλα χαρακτηριστικά να παραμένουν ίδια.





Το UBS Type-C φαίνεται πως θα δίνει και τη δυνατότητα για σύνδεση περισσότερων περιφερειακών με την κάθε συσκευή (όπως μπορείτε να δείτε και στην τελευταία εικόνα της είδησης), ενισχύοντας το “Continium” της Microsoft. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν Qi wireless charging ενώ το Lumia 950 XL ίσως φέρει υποστήριξη και για Surface Pen. Αναμονή μέχρι τον Οκτώβριο για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*