Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες εικόνες για τα νέα Samsung Galaxy

Ο γνωστός “Phone Leaker” Evan Blass έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες για τα επερχόμενα νέα smartphones της Samsung, τα Galaxy S6 Edge Plus και Galaxy Note 5. Σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία, φαίνεται ότι το Samsung Galaxy Note 5 (αριστερά) έρχεται με λεπτότερο bezel και με αρκετά «ιδιαίτερο» S-Pen, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι “clickable”. Από την άλλη, το Samsung Galaxy S6 Edge Plus μοιάζει επίσης λεπτότερο από το υφιστάμενο (και μικρότερο σε μέγεθος) μοντέλο, ενώ διατηρείται το ίδιο design.


Τα νέα Galaxy θα αποκαλυφθούν και επίσημα κατά τη διάρκεια του νέου Unpacked Event της Samsung που θα λάβει χώρα στις 13 Αυγούστου, ενώ, σύμφωνα με πρόσφατες φημολογίες, το Samsung Galaxy S6 Edge Plus θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 21 Αυγούστου και με τιμή κοντά στα €800 (για το μοντέλο με εσωτερική μνήμη 32GB).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*