Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του LG G4

Το LG G4 αποκαλύφθηκε κατά λάθος μετά από διαρροή μέσα από επίσημη σελίδα της εταιρείας. Αν και η εν λόγω σελίδα δεν περιλαμβάνει όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για το επερχόμενο smartphone, περιέχει αρκετές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και φωτογραφίες της συσκευής που λογικά έχουν ετοιμαστεί για να μοιραστούν στα media τις επόμενες μέρες. Από τις πρώτες φωτογραφίες αυτές, καταλαβαίνουμε ότι το πίσω μέρος είναι πλέον δερμάτινο ή ψευτοδερμάτινο (όπως συμβαίνει στα Galaxy Note 3 και Galaxy Note 4), ενώ όπως φαίνεται από τις συσκευές στο αριστερό μέρος των φωτογραφιών, θα υπάρχει και επιλογή για πλαστικό οπίσθιο καπάκι.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το G4 θα διατίθεται σε πέντε χρώματα, ενώ το πάχος του είναι 8.9 χιλιοστά. Θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παραμονή στις 5.5 ίντσες και την Quad HD ανάλυση όσον αφορά στην οθόνη, ενώ ο επεξεργαστής παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος. Η LG έχει δηλώσει ότι η κάμερά του G4 θα έχει ανάλυση 16ΜP με οπτικό σταθεροποιητή, διάφραγμα F/1.8, αλλά και υπέρυθρο αισθητήρα χρωματικού φάσματος για πιο ζωντανά χρώματα, ενώ άλλες φωτογραφίες της ιστοσελίδας αποκαλύπτουν την ύπαρξη αρκετών manual επιλογών και ρυθμίσεων όσον αφορά την λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Τέλος, το LG G4 θα διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh, αλλά και θύρα microSD. Υπενθυμίζουμε ότι η πλήρης αποκάλυψη του νέου smartphone της LG θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου.


















 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*