Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες των GoPro Hero 8 και GoPro Max 360 camera

*
Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των GoPro Hero 8 και GoPro Max 360 cameras ήρθαν στο φως της δημοσιότητας! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Photo Rumors δημοσίευσε σχετικό υλικό που έχει πηγή στην Κίνα και φαίνεται πως μας φέρνει μπροστά σε νέο σχεδιασμό και δυνατότητες. Η DJI θα κυκλοφορήσει και μια προαιρετική θήκη, καθώς και τρία σχετικά αξεσουάρ (μικρόφωνο, φωτισμός LED και εξωτερική οθόνη).

Στον πυρήνα της GoPro Hero 8 θα υπάρχει ο βελτιωμένος επεξεργαστής GP2, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι δυνατότητα λήψης 4Κ στα 120fps ή Full HD στα 480fps. Λιγότερα στοιχεία έχουμε για την GoPro Max 360 Camera, η οποία είναι η πρώτη 360 came μετά την GoPro Fusion 360 που είδαμε το 2017. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τον επόμενο μήνα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*