Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Windows 10 October Update με πολλές αλλαγές (video)

Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του Windows 10 October Update που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι στο Start Menu που πλέον αποκτά νέο look και προσφέρει περισσότερες επιλογές. Ο Microsoft Edge browser συνδέεται πλέον καλύτερα με το λειτουργικό γενικότερα, ενώ αλλαγή έχουμε και στη λειτουργία του συνδυασμού πλήκτρων alt-tab. Περισσότερες επιλογές υπάρχουν και στις ρυθμίσεις απεικόνισης απευθείας από κάποια μενού (χωρίς να χρειάζεται να μπει ο χρήστης στα settings της κάρτας γραφικών), ενώ έχουν αλλάξει και τα notifications. Η διάθεση του Windows 10 October Update ξεκίνησε, ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες μέχρι να σας εμφανιστεί. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω αναλυτικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*